αρχική εταιρεία κατάλογος ενημέρωση χρήση & συντήρηση επικοινωνία
 
 
 
 
 
 
 
Newsletter
 

Η εταιρία μας

 

Σήμερα στο Ρέθυμνο η εταιρία ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ FIREPLACES  κατασκευάζει διαφόρων τύπων παραδοσιακών εστιών, όπως τζάκια με πυρότουβλο, κτιστά μπάρμπεκιου (bbq) με ψησταριές διαφόρων διαστάσεων, παραδοσιακούς φούρνους, ακόμη και πάγκους για μπάρμπεκιου απλούς ή με εγκατεστημένο νεροχύτη. Κατόπιν σχεδιασμού μας ολοκληρώνεται το σετ της σύνθεσης του μπάρμπεκιου που επιθυμείτε να δημιουργήσετε.   

Επίσης κατασκευάζουμε επαγγελματικούς φούρνους σε διάφορες διαστάσεις, καλύπτοντας όλες τις επιχειρηματικές απαιτήσεις όχι μόνο στο Ρέθυμνο αλλά κ σε όλη την Κρήτη.

 Για την εταιρία μας το τζάκι αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αρχιτεκτονικά στοιχεία μιας κατοικίας, τόσο από πρακτικής όσο και από αισθητικής πλευράς. Η παρουσία του στο χώρο του σπιτιού αναβαθμίζει την ποιότητα της κατασκευής, ενώ παίζει παράλληλα σημαντικό ρόλο στη διαρρύθμισή της.

Το τζάκι είναι το κυρίαρχο διακοσμητικό στοιχειό μέσα στο χώρο.   Η τεχνολογική εξέλιξη του τζακιού εκτός από μεγάλη θερμική απόδοση, δίνει δεκάδες επιλογές στο σχέδιο της εστίας (μακρόστενο, πρισματικό, στρογγυλό, διαμπερείς…).     Για την εξωτερική επένδυση της εστίας τζακιού έχουμε μια μεγάλη συλλογή από πρωτότυπα σχέδια για να διακοσμήσουμε το τζάκι μέσα στο σπίτι , απολαμβάνοντας την ζεστή ατμόσφαιρα και την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.     

  Όταν τις προηγούμενες δεκαετίες τέθηκε επί τάπητος το θέμα της εξοικονόμησης ενέργειας και της αξιοποίησης των ανανεώσιμων πηγών της, οι άνθρωποι της εταιρίας μας, στράφηκαν στην αναζήτηση εισαγωγής και εμπορίας σύγχρονων  ενεργειακών συστημάτων θέρμανσης

   Πλέον, αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά στο Ρέθυμνο τις πιο ποιοτικά και τεχνολογικά προηγμένες εταιρίες του εξωτερικού, προσφέρουμε προϊόντα θέρμανσης όπως ενεργειακά τζάκια ξύλου, ενεργειακά τζάκια πέλετ,  τζάκια υγραερίου, τζάκια χωρίς καμινάδα,  ενεργειακές σόμπες ξύλου,  ενεργειακές σόμπες πέλλετενεργειακές σόμπες με φούρνοενεργειακούς λέβητες ξύλου,  ενεργειακούς λέβητες πέλλετ,  κεραμικά πάνελ υπερύθρων και αντλίες θερμότητας όλα με εγγύηση, λειτουργικότητα, πιστοποίηση, υψηλή απόδοση και οικονομία στην κατανάλωση.  

 Μέσα από μια δημιουργική παρουσία πολλών ετών στην αγορά, όχι μόνο στο Ρεθύμνο αλλα και σε όλη την Κρήτη σας καλούμε να δείτε τις προτάσεις μας για προϊόντα που θα σας προσφέρουν οικονομία στην θέρμανση και θα βοηθήσουν να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας, αναβαθμίζοντας το περιβάλλον σας.

 
 
 
 
Επικοινωνία
 
28310 25499
info@georgoulakis.gr
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες