αρχική εταιρεία κατάλογος ενημέρωση χρήση & συντήρηση επικοινωνία
 
 
 
 
 
 
 
Newsletter
 

Διακόσμηση - Photo Gallery
Τζάκια - Σόμπες - Λέβητες - Barbeque

Διακόσμηση Photo Gallery Τζάκια Διακόσμηση Photo Gallery Σόμπες 
   
 Διακόσμηση Photo Gallery Λέβιτες  Διακόσμηση Photo Gallery Barbeque

Για την εταιρία μας το τζάκι αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αρχιτεκτονικά στοιχεία μιας κατοικίας, τόσο από πρακτικής όσο και από αισθητικής πλευράς. Η παρουσία του και διακόσμηση του στο χώρο του σπιτιού αναβαθμίζει την ποιότητα της κατασκευής, ενώ παίζει παράλληλα σημαντικό ρόλο στη διαρρύθμισή της.

 Η τεχνολογική εξέλιξη του τζακιού εκτός από μεγάλη θερμική απόδοση, δίνει δεκάδες επιλογές στο σχέδιο της εστίας (μακρόστενο, πρισματικό, στρογγυλό, διαμπερείς…).     Για την εξωτερική επένδυση της εστίας τζακιού έχουμε μια μεγάλη συλλογή από πρωτότυπα σχέδια για να διακοσμήσουμε το τζάκι μέσα στο σπίτι , απολαμβάνοντας την ζεστή ατμόσφαιρα και την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.  

Η εταιρία μας GEORGOULAKIS FIREPLACES διαθέτει στον εκθεσιακό μας χώρο στο Ρέθυμνο μια τεράστια συλλογή από τα πιο παραδοσιακά μέχρι τα πιο μοντέρνα σχέδια σε τζάκια και σόμπες.    Εμείς θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την εξωτερική επένδυση  για το τζάκι, διαλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα υλικών όπως μάρμαρο, γρανίτης, μέταλλο, ξύλο, τζάμι. κ.α.    

Αντιπροσωπεύοντας στο Ρέθυμνο πάνω από 40 επώνυμες εταιρίες του εσωτερικού & εξωτερικού παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, ποιότητα και τιμή. Σε κάθε περίπτωση θα εντοπίσετε στοιχεία που σας ταιριάζουν

 
 
 
 
Επικοινωνία
 
28310 25499
info@georgoulakis.gr
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες