αρχική εταιρεία κατάλογος ενημέρωση χρήση & συντήρηση επικοινωνία
 
 
 
 
 
 
 
Newsletter
 

- Ποιο ΤΖΑΚΙ ή ΣΟΜΠΑ να διαλέξω ;

  Η σωστή επιλογή είναι αρκετά πολύπλοκη, αλλά μπορεί να απλοποιηθεί με την καθοδήγηση ενός ειδικού.   ......


......   Αντιπροσωπεύοντας στο Ρέθυμνο, ΤΖΑΚΙΑ και ΣΟΜΠΕΣ από τις πιο ποιοτικά και τεχνολογικά προηγμένες εταιρίες, σας καλούμε να δείτε τις προτάσεις μας για προϊόντα που θα σας προσφέρουν οικονομία στην θέρμανση και θα βοηθήσουν να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας, αναβαθμίζοντας το περιβάλλον σας.

 

Τα ερωτήματα που πρέπει να μας οδηγήσουν στην σωστή επιλογή είναι:

- Πόσο χώρο θέλετε να ζεστάνετε;

Υπάρχουν τζάκια και σόμπες τα οποία μπορούν να ζεστάνουν από 60μ2 έως και 280μ2 χώρους,  γι' αυτό και οι επιλογή μας πρέπει να είναι σύμφωνα με τον χώρο που θέλουμε να ζεστάνουμε.    Το τζάκι ή σόμπα που θα επιλέξουμε δεν πρέπει να είναι πολύ αδύναμο για τον χώρο μας, γιατί θα χρειάζεται να λειτουργεί σε πλήρη ισχύ για μεγάλα χρονικά διαστήματα, με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη κατανάλωση καύσιμου ξύλου,   αλλά ούτε και πάρα πολύ ισχυρό γιατί θα υπολειτουργεί με αποτέλεσμα να μην δουλεύει σωστά, να λερώνετε το τζάμι, τα τοιχώματα, η καπνοδόχος και γενικότερα να μην έχουμε μια σωστή λειτουργία. 

 

-Πόσο συχνά μπορείτε να τροφοδοτείτε το τζάκι ή τη σόμπα σας ;

Αν δεν σας είναι εύκολο να τροφοδοτείτε συχνά το τζάκι ή τη σόμπα σας αλλά επιθυμητέ ο χώρος να είναι ζεστός πρέπει να επιλέξουμε τζάκι ή σόμπα με μεγάλο ποσοστό απόδοσης και χαμηλή κατανάλωση ξύλων . Όσο πιο χαμηλή είναι η κατανάλωση της εστίας που θα επιλέξουμε τόση περισσότερη ώρα θα περάσει μέχρι την επόμενη τροφοδοσία της εστίας του τζακιού ή της σόμπας.

Υπάρχουν εστίες με καύσιμο ξύλο που η αυτονομία τους μπορεί να φτάσει μέχρι και της 23 ώρες με 2 κιλά ξύλο/ τροφοδοσία.

Στα τζάκια και σόμπες με καύσιμο πελλετ /pellets η αυτονομία ξεπερνά της 48 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας.

 

-Πόσες ώρες της ημέρας απουσιάζεται από το σπίτι σας ;  

Αν λείπετε από το σπίτι σας αρκετά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρα και επιθυμείτε ο χώρος σας να είναι ζεστός κατά την επιστροφή σας, πρέπει να επιλέξουμε τζάκι ή σόμπα με καύσιμο πελετ /pellets.  

Οι εστίες που τροφοδοτούνται με πελλετ έχουν ηλεκτρονική ανάφλεξη.  Είναι εξοπλισμένες με ψηφιακή ένδειξη για τον προγραμματισμό του ανάμματος και του σβησίματος, καθώς και για την ρύθμιση θερμοκρασίας μέσα στο χώρο.     

 

- Πόσα χρήματα πρέπει να διαθέσω ;

Ένας άλλος, και πολύ βασικός παράγοντας, που επηρεάζει την τελική επιλογή μας, είναι το κόστος.  

Η εταιρία μας ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ ΤΖΑΚΙΑ  αντιπροσωπεύει στο Ρέθυμνο πάνω από 40 προηγμένες εταιρίες του εσωτερικού & εξωτερικού. Έτσι σας παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια ποιότητα και τιμή.   Στην εταιρία μας υπάρχουν τζάκια και σόμπες όλα υψηλής ποιότητας και κάθε οικονομικού επιπέδου.

 

-Ποιοι τρόποι πληρωμής υπάρχουν;

Μπορείτε να αποπληρώσετε μία ενεργειακή εστία τζακιού, είτε με μέσω ένταξης σε κάποιο επιδοτούμενο ενεργειακό πρόγραμμα,   είτε με χρηματοδότηση μέσω τράπεζας, είτε δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών.
Στην περίπτωση των πολλών δόσεων, μπορεί να θεωρηθεί κάτι σαν αυτοχρηματοδότηση, αφού μέρος από τα χρήματα που εξοικονομάτε κάθε μήνα από τις προηγούμενες δαπανηρές άλλες πηγές θέρμανσης (πετρέλαιο, αέριο, ηλεκτρικό), χρειάζονται για την αποπληρωμή των δόσεων. Έτσι έχετε ένα άμεσο μηνιαίο όφελος, χωρίς την ανάγκη κεφαλαίου για την αγορά της εστίας

 
 
 
 
Επικοινωνία
 
28310 25499
info@georgoulakis.gr
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες