αρχική εταιρεία κατάλογος ενημέρωση χρήση & συντήρηση επικοινωνία
 
 
 
 
 
 
 
Newsletter
 

- Γιατί πρέπει να καθαρίζουμε τη καμινάδα ;

Η καύση των ξύλων παράγει καπνιά και άλλους οργανικούς ατμούς, τα οποία σχηματίζουν την πίσσα.    Η πίσσα αυτή κολλάει πάνω στα τοιχώματα της καμινάδας στο τζάκι ή τη σόμπα  και παρεμποδίζει την έξοδο των καπναερίων.  .......


Η πίσσα είναι αναφλέξιμο υλικό.  Η αυτανάφλεξή της μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στην καμινάδα και στην οικοδομή.   

Αν έχει συσσωρευτεί πίσσα στα τοιχώματα, πρέπει να την απομακρύνετε, για να ελαττώσετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Ο καθαρισμός της καμινάδας πρέπει να είναι μηχανικός με σύγχρονα ειδικά  εργαλεία.

Σημαντικό:  Όσο πιο χαμηλό είναι το ποσοστό υγρασίας του ξύλου, τόσο πιο μεγάλη είναι η  ποσότητα υπολειμμάτων πίσσας, που επικάθονται στα τοιχώματα του θαλάμου καύσης και της καμινάδας  και δυσχεραίνουν την ομαλή λειτουργία στο τζάκι.     Όταν καίμε χλωρά ξύλα στο τζάκι ή τη σόμπα, το μεγαλύτερο μέρος των θερμίδων που παράγονται σπαταλούνται για την εξάτμιση της υγρασίας που περιέχουν.


Καθαρισμός καμινάδας

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο χημικός καθαρισμός στο τζάκι δεν είναι αρκετός! Η αποτελεσματικότητα του είναι πολύ μικρή.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο καθαρισμός της καμινάδας με τις μεθόδους του παρελθόντος μερικές φορές  δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα γιατί όχι μόνο αφήνει τις γωνίες ακαθάριστες αλλά συχνά σκαλώνουν εκεί  κομμάτια καπνιάς με αποτέλεσμα η καμινάδα να βουλώνει περισσότερο.

Με τα σημερινά δεδομένα ο καθαρισμό της καμινάδας στο τζάκι και τη σόμπα πρέπει να γίνετε με σύγχρονα εργαλεία, προσαρμοσμένα στα  νέα κατασκευαστικά δεδομένα και  η καμινάδα να καθαρίζεται σε όλο της το μήκος, ακόμη και στις γωνίες.

 Η πλήρης συντήρηση ολόκληρου του συστήματος θέρμανσης πρέπει να πραγματοποιείται, υποχρεωτικά, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, πριν από την εποχιακή έναρξη λειτουργίας.  

Σας συνιστούμε επίσης να ελέγχετε ολόκληρο το σύστημα θέρμανσης και κατά την περίοδο λειτουργίας.   Αν υπάρχει καπέλο μηχανικό περιστροφικό, καλό θα είναι κάθε χρόνο να συντηρείτε ώστε η περιστροφή του να μην δυσκολεύει την απαγωγή των καυσαερίων.

  Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε το οποιοδήποτε πρόβλημα με το τζάκι και τη σόμπα σας ή απλά θέλετε να εξασφαλίσετε τη σωστή κι ασφαλή λειτουργία του, απευθυνθείτε σε εμάς. 

  Η εταιρία μας ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ ΤΖΑΚΙΑ στο Ρέθυμνο αναλαμβάνει Καθαρισμός καμινάδας σε τζάκια και σόμπες, επιδιόρθωση, αλλά και πλήρης συντήρηση ολόκληρου του συστήματος θέρμανσης πελλετ/pellet,  με εξειδικευμένο συνεργείο σας.  Στο καθαρισμό καμινάδας καλύπτουμε όλο το Ρέθυμνο αλλά και τα περίχωρα.

Η Τιμή Καθαρισμού Καμινάδας στο Ρέθυμνο αλλά και στα περίχωρα είναι ανάλογα την δυσκολία καθαρισμού της καμινάδας της εστίας και του θόλου.   

Παρέχουμε υπηρεσίες με δικό μας συνεργείο καθαρισμού καμινάδων, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα χωρίς να λερώνουμε το χώρο σας, έτσι ώστε να είστε ήσυχοι για την ασφαλή λειτουργία στο τζάκι και τη σόμπα σας.

Το προσωπικό μας, είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να σας παράσχει ουσιαστική ενημέρωση σχετικά. Ραντεβού για Καθαρισμό Καμινάδας στο Ρέθυμνο αλλά και στα περίχωρα καλέστε στην εταιρία μας  στο παρακάτω τηλέφωνο επικοινωνίας.  τηλ. 2831025499

 
 
 
 
Επικοινωνία
 
28310 25499
info@georgoulakis.gr
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες