αρχική εταιρεία κατάλογος ενημέρωση χρήση & συντήρηση επικοινωνία
 
 
 
 
 
 
 
Newsletter
 

- Πως γίνεται ο καθαρισμός καμινάδας ;

Όταν κάνουμε καθαρισμό καμινάδας  εννοούμε τη απομάκρυνση των κατάλοιπων της καύσης  των ξύλων που έχουν επικαθήσει στα τοιχώματά της καμινάδας, επαναφέροντάς την στην αρχική της κατάσταση.   .......


Ο καθαρισμός της καμινάδας στο τζάκι  είναι μια εργασία που γινόταν από πολύ παλιά μιας και τα τζάκια είναι πηγή θέρμανσης εδώ και πολλούς αιώνες.   Κάθε χρόνο στο τελείωμα του  χειμώνα, έπρεπε να καθαρίσουν την καμινάδα από την καπνιά που είχε μαζευτεί , ώστε το να μην μυρίζει κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, και να είναι έτοιμο να τους ζεστάνει χωρίς προβλήματα και τον επόμενο χειμώνα. 

 Αντίθετα σήμερα αγνοούν ότι είναι απαραίτητος ο καθαρισμός της καμινάδας στο τζάκι.  Οι καμινάδες  σήμερα είναι κατασκευασμένες από λεπτά και πολλές φορές ευπαθή υλικά, είναι τοποθετημένες συνήθως κολλητά στον τοίχο για οικονομία χώρου, περνούν από άλλα δωμάτια ή και διαμερίσματα και συνδέονται με το τζάκι  με εύκαμπτο αγωγό ο οποίος πολλές φορές σχηματίζει γωνίες μέχρι και 45ο.  Σήμερα τα σπίτια είναι ψηλότερα και η πρόσβαση στο πάνω μέρος της καμινάδας είναι πολλές φορές δύσκολη και επικίνδυνη και μπορεί να προκαλέσει ζημιές στη σκεπή (σπασμένα κεραμίδια).

Με τα σημερινά δεδομένα ο καθαρισμό της καμινάδας πρέπει να γίνετε με σύγχρονα εργαλεία, προσαρμοσμένα στα  νέα κατασκευαστικά δεδομένα και  η καμινάδα καθαρίζεται σε όλο της το μήκος, ακόμη και στις γωνίες.

  ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο καθαρισμός της καμινάδας με τις μεθόδους του παρελθόντος μερικές φορές  δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα γιατί όχι μόνο αφήνει τις γωνίες ακαθάριστες αλλά συχνά σκαλώνουν εκεί  κομμάτια καπνιάς με αποτέλεσμα να την βουλώνουν περισσότερο.              

 Η πλήρης συντήρηση ολόκληρου του συστήματος θέρμανσης πρέπει να πραγματοποιείται, υποχρεωτικά, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, πριν από την εποχιακή έναρξη λειτουργίας.   Σας συνιστούμε επίσης να ελέγχετε ολόκληρο το σύστημα θέρμανσης και κατά την περίοδο λειτουργίας. Αν υπάρχει καπέλο μηχανικό περιστροφικό, καλό θα είναι κάθε χρόνο να συντηρείτε ώστε η περιστροφή του να μην δυσκολεύει την απαγωγή των καυσαερίων.

  Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε το οποιοδήποτε πρόβλημα με το τζάκι και τη σόμπα σας ή απλά θέλετε να εξασφαλίσετε τη σωστή κι ασφαλή λειτουργία του, απευθυνθείτε σε εμάς. 

  Η εταιρία μας ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ ΤΖΑΚΙΑ στο Ρέθυμνο αναλαμβάνει Καθαρισμός καμινάδας σε τζάκια και σόμπες, επιδιόρθωση, αλλά και πλήρης συντήρηση ολόκληρου του συστήματος θέρμανσης πελλετ/pellet,  με εξειδικευμένο συνεργείο σας.  Στο καθαρισμό καμινάδας καλύπτουμε όλο το Ρέθυμνο αλλά και τα περίχωρα.

Η Τιμή Καθαρισμού Καμινάδας στο Ρέθυμνο αλλά και στα περίχωρα είναι ανάλογα την δυσκολία καθαρισμού της καμινάδας, της εστίας και του θόλου.     Παρέχουμε υπηρεσίες με δικό μας συνεργείο καθαρισμού καμινάδων, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα χωρίς να λερώνουμε το χώρο σας, έτσι ώστε να είστε ήσυχοι για την ασφαλή λειτουργία στο τζάκι και τη σόμπα σας.  

Το προσωπικό μας, είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να σας παράσχει ουσιαστική ενημέρωση σχετικά. Ραντεβού για Καθαρισμό Καμινάδας στο Ρέθυμνο αλλά και στα περίχωρα καλέστε στην εταιρία μας  στο παρακάτω τηλέφωνο επικοινωνίας.  τηλ. 2831025499

 
 
 
 
Επικοινωνία
 
28310 25499
info@georgoulakis.gr
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες