αρχική εταιρεία κατάλογος ενημέρωση χρήση & συντήρηση επικοινωνία
 
 
 
 
 
 
 
Newsletter
 

ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ Τρόποι διάδοσης της θερμότητας

ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ (Σύστημα για να διαχέει τη θερμότητα μέσα στο χώρο ή ακόμη και σε πολλούς χώρους σε διαφορετικούς ορόφους.)

- Σας συνιστούμε να εγκαταστήσετε σχάρες (περσίδες) εξόδου θερμού αέρα που να μπορούν να κλείνουν.

Αν η έξοδος είναι ..........


....... μόνο μία, η μέγιστη απόσταση τοποθέτησης είναι τα 6-10 μέτρα. Αν είναι πολλές, το συνολικό μήκος δεν πρέπει να ξεπερνά τα 10.

 ! Οι σωλήνες διοχέτευσης του θερμού αέρα πρέπει να είναι από άφλεκτο και μη παραμορφώσιμο υλικό, και ενδεχομένως λείοι. Για να ελαττωθεί η θερμική απώλεια, οι σωλήνες μπορούν να επενδυθούν με κατάλληλα θερμομονωτικά υλικά.

 ! Στην οροφή της γυψοσανίδας πρέπει απαραίτητα να υπάρχει πάνω στο τοίχωμα άλλη μία σχάρα-περσίδα που ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ, σε ύψος 30 εκ. από την οροφή, για να μπορεί να διαχέεται ο αέρας που συσσωρεύεται ανάμεσα στην εστία και την γυψοσανίδα.

 

• Ηλεκτρική τροφοδοσία

- Αν προβλέπεται η τοποθέτηση του Κιτ ανεμιστήρα (βαντιλατέρ), πρέπει να εγκατασταθεί μία ηλεκτρική πρίζα , στον τοίχο πίσω από την εστία, και ένας διακόπτης, έξω από το τοίχωμα επένδυσης, για να μπορείτε να διακόπτετε το ρεύμα όταν το τζάκι είναι εκτός λειτουργίας. Σύμφωνα με τους τεχνικούς κανονισμούς, η ηλεκτρική εγκατάσταση πρέπει να διαθέτει γείωση και διαφορικό ασφαλειοδιακόπτη.

 

 

  Ο καπναγωγός σύνδεσης, η καπνοδόχος, το καπέλο  και το εξωτερικό άνοιγμα προσαγωγής αέρα πρέπει να είναι πάντοτε ελεύθερα (χωρίς εμπόδια) και καθαρά.

 Πρέπει να ελέγχονται σε τακτά χρονικά διαστήματα (τουλάχιστον δύο φορές από την έναρξη έως το τέλος της ετήσιας περιόδου χρήσης).

 Μετά από μία περίοδο αδράνειας της συσκευής, σας συνιστούμε να κάνετε όλους τους ελέγχους και τις ενέργειες που αναφέρονται παραπάνω. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε την εταιρία.

 
 
 
 
Επικοινωνία
 
28310 25499
info@georgoulakis.gr
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες