αρχική εταιρεία κατάλογος ενημέρωση χρήση & συντήρηση επικοινωνία
 
 
 
 
 
 
 
Newsletter
 

Οι ενεργειακές σόμπες καλοριφέρ με καύσιμο ξύλου είναι μηχανήματα θέρμανσης που έχουν μικρή κατανάλωση ξύλων ενώ  προσφέρουν το μεγαλύτερο ποσοστό της θερμότητας που παράγεται από την καύση στο εσωτερικό χώρο του σπιτιού.   Οι σόμπες νερού έχουν πολλαπλή  λειτουργικότητα αφού ζεσταίνουν το χώρο, διαθέτουν επάνω από το χώρο καύσης φούρνο ψησίματος ενώ παράλληλα συνδέονται με το δίκτυο καλοριφέρ αποδίδοντας μέρος της παραγόμενης θερμότητας στο νερό που διατρέχει τα σώματα και προφέρει  ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού.  Η σόμπα νερού με φούρνο μπορεί επίσης να συνδεθεί με μπόιλερ και ηλιακό θερμοσίφωνα και να παρέχει ζεστό νερό χρήσης.  Ο φούρνος σε όλες τις ενεργειακές σόμπες που διαθέτουμε είναι επενδυμένος εσωτερικά είτε από εμαγιέ, είτε από inox  για υγιεινό ψήσιμο χωρίς να υπάρχουν οσμές στον εσωτερικό χώρο.  Η ενεργειακή σόμπα με φούρνο για το μαγείρεμα, συμβάλλει στη μείωση του ηλεκτρικού ρεύματος που καταναλώνει η ηλεκτρική κουζίνα. Αντιπροσωπεύοντας στο Ρέθυμνο πάνω από 40 επώνυμες εταιρίες του εσωτερικού & εξωτερικού παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, ποιότητα και τιμή.

* Όλα τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε τηρούν τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις που αφορούν την ενεργειακή σόμπα εσωτερικού χώρου και διαθέτουν πιστοποίηση CE σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ενώ συνοδεύονται πάντα από πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης.

TEBA-T25
18+3 KW
ALW-02
12+6 KW

 
 
 
 
Επικοινωνία
 
28310 25499
info@georgoulakis.gr
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες