αρχική εταιρεία κατάλογος ενημέρωση χρήση & συντήρηση επικοινωνία
 
 
 
 
 
 
 
Newsletter
 

Σόμπες Ξύλου

Οι ενεργειακές σόμπες ξύλου ή ενεργειακές ξυλόσομπες είναι μηχανήματα θέρμανσης που έχουν μικρή κατανάλωση ξύλων ενώ προσφέρουν το μεγαλύτερο ποσοστό της θερμότητας που παράγεται από την καύση στο εσωτερικό χώρο του σπιτιού.  Κατασκευάζονται από χάλυβα (ατσάλι) ή χυτοσίδηρο (μαντέμι) ή από συνδυασμό των δύο αυτών υλικών.  Ο εσωτερικός χώρος καύσης της σόμπας καλύπτεται από πυρότουβλα (βερμικουλίτη) ή από μαντέμι και διαθέτουν πόρτα από πυράντοχο τζάμι.  Η σόμπα μπορεί να διαθέτει μονά ή διπλά ή τριπλά τοιχώματα που μπορούν να θερμαίνουν το χώρο  ή με ακτινοβολία θερμότητας  ή με συνδυασμό ακτινοβολίας και θερμού αέρα,  ή με συνδυασμό ακτινοβολίας και σύνδεση με σώματα καλοριφέρ.    Οι ενεργειακές ξυλόσομπες μπορούν επίσης να διαθέτουν φούρνο για το μαγείρεμα, συμβάλλοντας στη μείωση του ηλεκτρικού ρεύματος.  Αντιπροσωπεύοντας στο Ρέθυμνο πάνω από 40 επώνυμες εταιρίες του εσωτερικού & εξωτερικού παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, ποιότητα και τιμή.

Ενεργειακές Σόμπες Ενεργειακές Σόμπες με φούρνο
Ενεργειακές Σόμπες Ενεργειακές Σόμπες
με φούρνο

 

 
Ενεργειακές Σόμπες αέρα με βεντιλατέρ Ενεργειακές Σόμπες με φούρνο και βεντιλατερ αέρα
Ενεργειακές Σόμπες αέρα
με βεντιλατέρ
Ενεργειακές Σόμπες αέρα 
με βεντιλατερ και φούρνο

 

 
Ενεργειακές Σόμπες νερού καλοριφερ Ενεργειακές Σόμπες με φούρνο και καλοριφερ
Ενεργειακές Σόμπες νερού καλοριφερ Ενεργειακές Σόμπες νερού
καλοριφερ και φούρνο

 

* Όλα τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε τηρούν τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις που αφορούν την ενεργειακή σόμπα εσωτερικού χώρου και διαθέτουν πιστοποίηση CE σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ενώ συνοδεύονται πάντα από πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης.


 
 
 
 
Επικοινωνία
 
28310 25499
info@georgoulakis.gr
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες