αρχική εταιρεία κατάλογος ενημέρωση χρήση & συντήρηση επικοινωνία
 
 
 
 
 
 
 
Newsletter
 

Μια ενεργειακή ξυλόσομπα μπορεί να διαθέτει επάνω ή δίπλα από το χώρο καύσης φούρνο ψησίματος.  Ο φούρνος σε όλες τις σόμπες που διαθέτουμε είναι επενδυμένος εσωτερικά είτε από εμαγιέ, είτε από inox  για υγιεινό ψήσιμο χωρίς να υπάρχουν οσμές στον εσωτερικό χώρο.  Οι ενεργειακές σόμπες με φούρνο για το μαγείρεμα, συμβάλλουν στη μείωση του ηλεκτρικού ρεύματος που καταναλώνει η ηλεκτρική κουζίνα.  Υπάρχει ακόμα και η κατηγορία της σόμπας μασίνα ή σόμπα κουζίνα που έχουν στο επάνω μέρος της σόμπας μάτια για μαγείρεμα σε κατσαρόλα.  Συνήθως οι σόμπες μασίνες έχουν μικρότερο χώρο καύσης και μικρότερη απόδοση θερμότητας στο χώρο. Αντιπροσωπεύοντας στο Ρέθυμνο πάνω από 40 επώνυμες εταιρίες του εσωτερικού & εξωτερικού παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, ποιότητα και τιμή.

* Όλα τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε τηρούν τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις που αφορούν την ενεργειακή σόμπα εσωτερικού χώρου και διαθέτουν πιστοποίηση CE σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ενώ συνοδεύονται πάντα από πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης.

SUPERIOR
SIMONA 9,5 KW
SUPERIOR
MADDALENA 7 KW
PHEBO STUFE
DEMETRA 11,3KW
AKS-201
10 KW
ALMA-MONS
8 KW
AL-02
20 KW
CARBEL H7
12 KW
AKS-50
7,5 KW
AKM-10
5,5 KW

 
 
 
 
Επικοινωνία
 
28310 25499
info@georgoulakis.gr
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες