αρχική εταιρεία κατάλογος ενημέρωση χρήση & συντήρηση επικοινωνία
 
 
 
 
 
 
 
Newsletter
 

Οι ενεργειακές σόμπες με φούρνο ψησίματοςκαι και βεντιλατέρ αέρα το οποίο προσφέρει πιο άμεση θερμική απόδοση.  Οι σόμπες που διαθέτουν βεντιλατέρ είναι απαραίτητα τριών τριχωμάτων.   Όλες σόμπες που διαθέτουμε είναι επενδυμένος εσωτερικά του φούρνου είτε από εμαγιέ, είτε από inox  για υγιεινό ψήσιμο χωρίς να υπάρχουν οσμές στον εσωτερικό χώρο.  Υπάρχουν ενεργειακές ξυλόσομπες με βεντιλατέρ και ενσωματωμένες εξόδους αεραγωγών πάνω στη σόμπα, που δίνουν την δυνατότητα  να γίνει διανομή του θερμού αέρα που παράγει η σόμπα μέσω αεραγωγών και σε διπλανούς χώρους του σπιτιού. Αντιπροσωπεύοντας στο Ρέθυμνο πάνω από 40 επώνυμες εταιρίες του εσωτερικού & εξωτερικού παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, ποιότητα και τιμή.

* Όλα τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε τηρούν τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις που αφορούν την ενεργειακή σόμπα εσωτερικού χώρου και διαθέτουν πιστοποίηση CE σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ενώ συνοδεύονται πάντα από πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης.

ALB-02
20KW
THERMOROSSI
860PU-OV 15,6KW
THERMOROSSI
860EASY 15,6KW

 
 
 
 
Επικοινωνία
 
28310 25499
info@georgoulakis.gr
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες