αρχική εταιρεία κατάλογος ενημέρωση χρήση & συντήρηση επικοινωνία
 
 
 
 
 
 
 
Newsletter
 

Οι ενεργειακές σόμπες καλοριφέρ με καύσιμο ξύλου είναι μηχανήματα θέρμανσης που έχουν μικρή κατανάλωση ξύλων ενώ  προσφέρουν το μεγαλύτερο ποσοστό της θερμότητας που παράγεται από την καύση στο εσωτερικό χώρο του σπιτιού.  Οι σόμπες νερού έχουν διπλή λειτουργικότητα αφού ζεσταίνουν το χώρο ενώ παράλληλα συνδέονται με το δίκτυο καλοριφέρ αποδίδοντας μέρος της παραγόμενης θερμότητας στο νερό που διατρέχει τα σώματα.  Η μειωμένη κατανάλωση ξύλων σε συνδυασμό με την ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας, καθιστούν τις ενεργειακές ξυλόσομπες καλοριφέρ ως την πιο οικονομική θέρμανση.  Η σόμπα καλοριφέρ μπορεί επίσης να συνδεθεί με μπόιλερ και ηλιακό θερμοσίφωνα και να παρέχει ζεστό νερό χρήσης. Αντιπροσωπεύοντας στο Ρέθυμνο πάνω από 40 επώνυμες εταιρίες του εσωτερικού & εξωτερικού παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, ποιότητα και τιμή.

* Όλα τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε τηρούν τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις που αφορούν την ενεργειακή σόμπα εσωτερικού χώρου και διαθέτουν πιστοποίηση CE σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ενώ συνοδεύονται πάντα από πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης.

FALUN
12+4 KW
AW-01
17 KW

 
 
 
 
Επικοινωνία
 
28310 25499
info@georgoulakis.gr
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες